h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti, Karabük’te adayını belirledi: Özkan Çetinkaya

AK Parti, Karabük’te adayını belirledi: Özkan Çetinkaya

AK Parti, Karabük'teki yerel seçimler öncesi belediye başkan adayını belirledi. Gençlik Kolları Başkanlığı ve ilçe başkanlığı gibi görevlerde bulunan Özkan Çetinkaya, AK Parti'nin Karabük Belediye Başkan adayı oldu. Adaylığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulacak olan Çetinkaya, gazetecilerle yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çetinkaya'nın adaylığını duyuran AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise çalışmalara hızlıca başlanacağını dile getirdi.

AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Karabük Belediye Başkan adayını belirledi. Özkan Çetinkaya, daha önce AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye meclis üyeliği ve AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 36 yaşındaki Çetinkaya, AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan adayı olarak seçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Ocak Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek toplantıyla resmi olarak açıklanacak olan Çetinkaya, ilk duygularını basınla paylaştı. Çetinkaya, aday adaylarına teşekkür ederek birlik ve beraberliği vurguladı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da, yol haritasını daha önce planladıklarını belirtti ve başvuru sürecinin başlangıcıyla çalışmalara hızlıca başlayacaklarını söyledi. Çetinkaya, tebrikleri kabul etti.

Pakistan, İran’ın hava ataşesini geri çağırdı

Sıradaki haber:

Pakistan, İran’ın hava ataşesini geri çağırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.