h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti, Kütahya Belediye Başkan adayını belirledi: Kamil Saraçoğlu

AK Parti, Kütahya Belediye Başkan adayını belirledi: Kamil Saraçoğlu

AK Parti, Kütahya Belediye Başkan adayı olarak Kamil Saraçoğlu'nu belirledi. Saraçoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, halkın tercihiyle AK Parti'nin belediyecilik anlayışını devam ettirmeyi umduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer yetkililere teşekkür eden Saraçoğlu, yarın Ankara'da yapılacak tanıtım toplantısında resmi olarak adaylık sürecini başlatacağını belirtti. Kütahya'da halkın gönlünü kazanmak için çabaladıklarını ve bu çabaların karşılığını kamuoyu yoklamalarında aldıklarını ifade eden Saraçoğlu, seçim sürecine girdiklerinin bilincinde olduklarını vurguladı.

AK Parti, Kütahya Belediye Başkan adayını Kamil Saraçoğlu olarak belirledi. Saraçoğlu, adaylığının duyurulmasının ardından yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinde halkımızın tercihiyle AK Parti bayrağını Kütahya’da tekrar dalgalandırmayı umuyoruz” dedi. Adaylık sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer destekçilerine teşekkür eden Saraçoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nden haber aldıklarını ve önümüzdeki günlerde Ankara’da bir tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini belirtti. Saraçoğlu, Kütahya halkıyla ilişkilerini her zaman önemsediklerini ve onların isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, seçim sürecinde Kütahya’nın önceliklerini göz önünde bulunduracaklarını ifade etti. Son kamuoyu yoklamalarında halktan büyük bir destek aldıklarını belirten Saraçoğlu, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bakan Kacır, Türk Astronot Alper Gezeravcı’nın ailesiyle buluştu

Sıradaki haber:

Bakan Kacır, Türk Astronot Alper Gezeravcı’nın ailesiyle buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.