h Dolar 34,1103 % 0.2
h Euro 38,1028 % 0.2
h Sterlin 45,3494 % -0.06
h Altın (Gr) 2.835,06 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Ayaydın, yaralanan askerin ailesini ziyaret etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Ayaydın, yaralanan askerin ailesini ziyaret etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Mutlu Duran'ın ailesini Köyceğiz'de ziyaret etti. Duran'ın nişanlısıyla da konuşan Cumhurbaşkanı, sağlığına kavuşacağını söyledi.

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Pençe Kilit Harekatı Bölgesi’nde meydana gelen çatışmada yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran’ın, Köyceğiz ilçesindeki ailesini ziyaret etti. Ayaydın, bugün yapılması planlanan tanıtım toplantısının şehit haberleri nedeniyle ertelenmesinin ardından harekat bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran’ın ailesine destek olmak amacıyla Köyceğiz’e gitti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ayaydın, “Pençe Kilit Operasyon Bölgesi’nde yaşanan çatışmada yaralanan Köyceğizli kahramanımız Üsteğmen Mutlu Duran’ın evini ziyaret ettik ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Cumhurbaşkanımız da telefonla katılarak aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Üsteğmenimizin nişanlısıyla da konuşan Cumhurbaşkanımız, ‘Merak etmeyin, kahramanımız bize emanet, sağlığına bir an önce kavuşması için misliyle cevap vereceğiz’ şeklinde konuştu.” şeklinde açıklamada bulundu.

ABD basını: “CIA, Hamas liderlerini bulmak için yeni bir ekip oluşturdu”

Sıradaki haber:

ABD basını: “CIA, Hamas liderlerini bulmak için yeni bir ekip oluşturdu”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.