h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti’de adaylık açıklaması öncesi Ömer Selim Alan gündemde

AK Parti’de adaylık açıklaması öncesi Ömer Selim Alan gündemde

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti'nin 2024 yerel seçimlerinde adayını belirlemek için düzenlenen toplantıya davet edildi. Aday tanıtım toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl Başkanı ve MHP İl Başkanı da katıldı. Belediye Başkanı Alan'ın adaylığı kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti heyeti başkanı tebrik ederek başarılar diledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin adayının belirleneceği toplantıya davet edildi. Aday tanıtım toplantısında, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk de hazır bulunacak. Önümüzdeki seçimlerde Başkan Ömer Selim Alan’ın adaylığı kesin gözüyle bakılıyor. Partililer, toplantı öncesi AK Parti binasında bir araya gelerek birlikte hareket etme kararı aldılar. Başkan Alan, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticiler AK Parti İl Başkanlığı’ndaki buluşmada bir araya geldiler. AK Parti heyeti, Başkan Alan’ı tebrik ederek yerel seçimlerde başarılar diledi.

AK Parti, Kütahya Belediye Başkan adayını belirledi: Kamil Saraçoğlu

Sıradaki haber:

AK Parti, Kütahya Belediye Başkan adayını belirledi: Kamil Saraçoğlu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.