h Dolar 34,1170 % 0.28
h Euro 38,1244 % 0.28
h Sterlin 45,4971 % 0.38
h Altın (Gr) 2.872,84 %1,55
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti’nin ABB Adayı Altınok, “Londra’da değil, Ankara’nın sokaklarında gezen bir Altınok olacak” diyor

AK Parti’nin ABB Adayı Altınok, “Londra’da değil, Ankara’nın sokaklarında gezen bir Altınok olacak” diyor

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, kalabalık bir topluluğa hitap ederek, hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Altınok, sokakları dolaşarak vatandaşların arasında olacağını ve Londra'da değil, Ankara'da aktif bir şekilde çalışacağını belirtti. Ankara'nın son beş yılda yıprandığını dile getiren Altınok, bu negatif durumu değiştireceklerini ve Ankara'yı eserlerle donatacaklarını söyledi. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştüğünü ifade etti.

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, “Nerede Altınok? Sokaklarda, okullarda ve yollarda. Vatandaşlarımızla birlikte kar, kış, soğuk demeden her gün sokaklarda yer alıyorum. Makamda oturan bir Altınok değilim. Ankara’nın sokaklarında gezinen bir Altınok olacağım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası’nda Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u AK Parti’nin ABB Adayı olarak duyurdu. Altınok, Keçiören’e gelerek Kalaba Kent Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında, Keçiören’e yaptığı hizmetlere değinen Altınok, başkanlık döneminde birçok hizmetin Keçiören’e kazandırıldığını ifade etti.

Altınok, her gün Keçiören sokaklarını dolaştığını ve hizmetlerin peşinde olduğunu belirterek şunları söyledi: “Yazın yanmayan, kışın donmayan bir Keçiören var artık. Altınok; cumartesi, pazar ve tatil demiyor. Neredeyim ben? Sokaklarda, okullarda ve yollarda. Her gün vatandaşlarımızın arasında yer alıyorum. Büyükşehirde de makamda oturan bir Altınok olmayacak. Londra sokaklarında gezen bir Altınok değil, Ankara’nın sokaklarında gezen bir Altınok olacağım, inşallah.”

Ankara’nın son beş yılda ABB Başkanı Mansur Yavaş yönetiminde çok yıprandığını belirten Altınok, “Ankara’nın tarihini birlikte değiştireceğiz. Kapı kapı dolaşacağız. Oy vermeyen vatandaşlarımızı ikna edeceğiz. Oy vermek, beş yıllığına değil, çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz için yapılacak bir eylemdir.” şeklinde konuştu.

Ankara’yı eserlerle donatacaklarının sözünü veren Altınok, başkentin köklü problemlerini kısa sürede çözeceklerini vurguladı. Vatandaşların hayal edemeyeceği eserleri Ankara’da göreceklerini ifade eden Altınok, “Oy vermeyen vatandaşlarımızı ikna edeceğiz. Ardından ‘İyi ki Altınok’a oy vermişiz’ diyecekler. Hem büyükşehir belediyemizin bütçesiyle, hem de hükümetimizin bütçesi ve desteğiyle bu görevi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği bu görev için teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Altınok ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonla görüştüğünü de ekledi.

Uganda’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın Ziyareti Gerçekleşti

Sıradaki haber:

Uganda’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın Ziyareti Gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.