h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Arslan, sevimli karşılama ile karşılandı

AK Parti’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Arslan, sevimli karşılama ile karşılandı

AK Parti'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan, Ahi Evran Külliyesi'nde yapılan bir törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilen Arslan, AK Parti Kırşehir Teşkilatı üyeleriyle buluştu. AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, seçimlerde tüm kadronun çalışacağını ve galip çıkacaklarını belirtti.

“AK Parti’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan, Ahi Evran Külliyesi’nde düzenlenen dualar eşliğinde coşkulu bir karşılama yaşadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kırşehir Belediyesi için aday gösterilen Osman Arslan, AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı tarafından karşılanarak Ahi Evran Camii’nde yapılan dua sonrası teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı önünde konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde tüm ekibiyle çalışacaklarını ve seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirtti. İl Başkanı Ünsal yaptığı açıklamada, “AK Parti teşkilatları tüm ekibiyle birlikte yerel seçimlere çalışarak zafer kazanacaktır. Kırşehir’de başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ankara’ya Yeni Bir Dönem: Altınçağ Başlıyor – Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Altınok

Sıradaki haber:

Ankara’ya Yeni Bir Dönem: Altınçağ Başlıyor – Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Altınok

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.