h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Akay, Yenice’nin yol sorunuyla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda gündem oluşturdu.

Akay, Yenice’nin yol sorunuyla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda gündem oluşturdu.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Tır, Güney ve Hisar köylerini birbirine bağlayan tünelin kullanılamaz hale geldiğini TBMM gündemine taşıdı. Akay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından köylerin ulaşımını sağlayan güzergahtaki çukurları onarmasını ve köylülerin bu sıkıntıdan kurtarılmasını istedi.

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Yenice ilçesine bağlı Tır, Güney ve Hisar köylerini birbirine bağlayan tünelin durumunu TBMM gündemine taşıdı. Akay, Yenice ilçesine bağlı Tır, Güney ve Hisar köylerinin ulaşılamaz hale geldiğini belirterek, yolların kötü durumunu vurguladı. TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Karabük’e reva görülen yolların bir örneğini gösteren bir fotoğraf paylaşan Akay, yolların tamir edildiği iddialarını sorguladı.

Milletvekili Akay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanına seslenerek, Tır, Güney ve Hisar köylerinin ulaşımını sağlayan yolda gerekli bakım çalışmalarının bir an önce yapılarak köylülerin bu çileden kurtarılmasını istedi. Yolun çukurlarla dolu ve çökmeye yüz tuttuğunu söyleyen Akay, yöre sakinlerinin de Ulaştırma ve Altyapı Bakanına yönelik “Bu harabe yolu ne zaman düzelteceksiniz?” şeklinde sorular sorduğunu aktardı.

Karabük Milletvekili olan Cevdet Akay’ın TBMM Genel Kurulu’ndaki bu konuşmasıyla birlikte, Yenice ilçesine bağlı Tır, Güney ve Hisar köylerinin ulaşım sorunları gündeme taşındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı da konu hakkında gereken çalışmaların yapılacağına dair açıklama yapması bekleniyor.

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: “İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız”

Sıradaki haber:

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: “İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.