h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Amasya Belediyesi’nde İşçi Maaşlarına %70 Oranında Zam Yapıldı

Amasya Belediyesi’nde İşçi Maaşlarına %70 Oranında Zam Yapıldı

Amasya Belediyesinde binin üzerinde işçiye yüzde 70 maaş zammı yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, en düşük işçi maaşının 29 bin 500 TL’ye çıktığını duyurdu. Başkan Çelik, Hizmet-İş Sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesi sonrası personeline yaptığı zamla ilgili olarak memnuniyetini dile getirirken, şehitlere duyulan saygının da programda yer aldığını belirtti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ise Bayram Çelik'e seçim desteği çağrısında bulundu.

Amasya Belediyesi’nde görevli binlerce işçiye yüzde 70 oranında zam yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, en düşük işçi maaşının 29 bin 500 TL’ye yükseltildiğini duyurdu.

Hizmet-İş Sendikası yetkilileriyle yapılan toplu iş sözleşmesinin ardından, Başkan Çelik, personele bereketli kazançlar dileyerek, “Sizlerin ücretlerinin hesaplarınıza yattığı an ben de çok mutlu oluyorum. O gece rahat bir şekilde uyuyorum” şeklinde konuştu.

Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun gerçekleştirildiği programda İstiklal Marşı okundu. Programa katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 31 Mart seçimlerinde aday olan Bayram Çelik’e Amasyalılardan destek istedi.

Akay, Yenice’nin yol sorunuyla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda gündem oluşturdu.

Sıradaki haber:

Akay, Yenice’nin yol sorunuyla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda gündem oluşturdu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.