h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok’tan Çalışanların Rızkıyla Uğraşmayacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok’tan Çalışanların Rızkıyla Uğraşmayacağız

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, belediyede çalışan personelin işlerinden çıkarılmayacağını ve rızkıyla uğraşmayacaklarını belirtti. Altınok, CHP'li büyükşehir belediyesinin son beş yılda kötü yönetildiğini ve Ankara'ya katma değer kazandıracak bir proje olmadığını söyledi. Keçiören Belediyesi'nin Ankara Büyükşehir Belediyesinden daha fazla hizmet ettiğini de belirten Altınok, seçimi vatanseverlerin ve teröristseverlerin seçimi olarak gördüğünü ifade etti. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ise Ankara'da CHP'li başkanların olmadığını ve ABB başkanına oy verenlerin Ankara'ya ihanet ettiklerini dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye çalışanlarının iş güvencesini vurgulayarak, “Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağını ve rızkıyla uğraşmayacaklarını” belirtti. Altınok, MHP Ankara İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin kötü olduğunu ifade ederek, “Son beş yılda Ankara’da hiçbir katma değer sağlayacak proje yapılmadı” dedi. Kendi belediyelerinin ise Ankara Büyükşehir Belediyesinden daha fazla hizmet ettiğini söyleyen Altınok, seçimi kazanmaları durumunda personel çıkarmaları olmayacağını vurguladı. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ise seçimi “vatanseverlerin ve teröristseverlerin seçimi” olarak tanımladı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde CHP’nin 3 ilçe belediyesi ve bir belediye başkanının olduğunu belirtti.

24 aday, Türkiye’nin en büyük yöneticiliği için yarışıyor

Sıradaki haber:

24 aday, Türkiye’nin en büyük yöneticiliği için yarışıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.