h Dolar 34,1147 % 0.28
h Euro 38,1063 % 0.28
h Sterlin 45,3792 % 0.16
h Altın (Gr) 2.862,89 %1,20
h BIST100 9.926,18 %-0,50
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Ankara’dan dönüşünde Büyükşehir Başkanı Büyükkılıç, coşkulu bir karşılama ile karşılandı

Ankara’dan dönüşünde Büyükşehir Başkanı Büyükkılıç, coşkulu bir karşılama ile karşılandı

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeniden aday gösterilen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte karşılama programı düzenledi. Programda konuşan Büyükkılıç, Kayseri'de yapılan hizmetlerden bahsederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise Başkan Büyükkılıç'ın tecrübesi ve ağabeyliğiyle seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi. Karşılama programına ilçelerden gelen vatandaşlar da katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte coşkuyla karşılandı. Başkan Büyükkılıç, Erkilet Bulvarı’ndaki karşılama programında Kayserililer tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Ardından, Seyyid Burhaneddin Türbesi’ne geçen Büyükkılıç, manevi liderlerden olan Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin türbesinde dua etti. Karşılama programına AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve parti teşkilatı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Kayserili katıldı. Büyükkılıç, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Kayseri’nin huzur şehri olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Büyükkılıç, gece gündüz demeden çalışacaklarını ve Kayseri’yi daha ileri noktalara taşıyacaklarını ifade etti. Programda Büyükkılıç’a destek veren AK Parti Kayseri İl Başkanı Üzüm ise seçimlere kadar sahada aktif bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç’ın siyasi tecrübesiyle Kazimbekir ve ağabeyliğiyle hizmet almaya devam edileceğini dile getiren Üzüm, Büyükkılıç’a iyi dileklerini ileterek teşkilatın her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Büyükkılıç, konuşmaların ardından kalabalığa karanfil dağıtarak karşılık verdi.

Sanayi Bakanı Kacır, Gezeravcı ile Buluştu: Türk Astronotla Önemli Bir Görüşme!

Sıradaki haber:

Sanayi Bakanı Kacır, Gezeravcı ile Buluştu: Türk Astronotla Önemli Bir Görüşme!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.