h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Ankara’ya Yeni Bir Dönem: Altınçağ Başlıyor – Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Altınok

Ankara’ya Yeni Bir Dönem: Altınçağ Başlıyor – Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Altınok

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın ikinci yüzyılda hak ettiği yere taşınmasını sağlayacak projeleri olduğunu belirtti. Altınok, Ankara'yı bir dünya başkenti yapmak ve altın çağını başlatmak için çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, her kesime hitap edecek ve Ankaralıların ihtiyaçlarını karşılayacak birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’nın geleceğini değiştirecek projeleri olduğunu belirterek, “Ankara’nın altın çağı başlayacak.” dedi.

Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret etti. Kabre karanfiller bırakan ve ibrikle su döken Altınok, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Altınok, seçim çalışmalarının başında olduklarını ve projelerini tanıtacakları bir etkinlik yapacaklarını belirtti. Ankara’ya birçok eser ve proje kazandırarak başkentin dünya çapında bir başkent olmasını hedeflediklerini ifade etti. Altınok, “Ankara’nın altın çağı başlayacak. Her alanda zenginleştirilecek birçok projemiz var. Her kesimden insanın memnun olacağı ve ihtiyacını karşılayacak projeleri hızla hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Şan: “Adıyaman’ı Topluca Yükselteceğiz!”

Sıradaki haber:

Milletvekili Şan: “Adıyaman’ı Topluca Yükselteceğiz!”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.