h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Bakan Tekin: “Tatilde çocuklarımızın yanında dijital bağımlılıklarımızdan vazgeçelim, onlarla vakit geçirelim”

Bakan Tekin: “Tatilde çocuklarımızın yanında dijital bağımlılıklarımızdan vazgeçelim, onlarla vakit geçirelim”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların ara tatil için kapanacağını hatırlatarak, velilere çocuklarıyla vakit geçirmelerini ve dijital bağımlılıklardan vazgeçmelerini önerdi. Bakan Tekin ayrıca hayırsever işadamı Abdulkadir Gürüz tarafından yaptırılan Abdulkadir Gürüz Ortaokulu'nun açılış törenine katıldı. Konuşmasında eğitimdeki gelişmeleri ve hayırseverlerin desteğini vurgulayan Bakan Tekin, okulların fiziki altyapısının önemli ölçüde iyileştirildiğini ve eğitimin niteliğinin artırılması gerektiğini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların yarın ara tatile gireceğini belirterek, “Sevgili veliler, 2 haftalık tatilde çocuklarımızın elde ettiği kazanımların geriye gitmemesi için dijital bağımlılıklarımızdan vazgeçelim, onlarla vakit geçirelim.” dedi. Bakan Tekin, Mersin’de hayırsever iş adamı Abdulkadir Gürüz tarafından yaptırılan Abdulkadir Gürüz Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı. Konuşmasında Türkiye’nin eğitim altyapısında sağlanan iyileşmeleri vurgulayan Bakan Tekin, hayırseverlerin eğitimdeki önemine de değindi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bakan Tekin’in konuşmasının ardından öğrenciler, mektuplarını bakanın okuyabilmesi için bir heybeye koydu. Tören, açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi.

Isparta’ya 2023 yılında 14 milyar TL’lik devasa yatırım gerçekleşti

Sıradaki haber:

Isparta’ya 2023 yılında 14 milyar TL’lik devasa yatırım gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.