h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Başkan Altay, Necmettin Erbakan Caddesi’nin üçüncü etabında ilk sürüşü yaptı

Başkan Altay, Necmettin Erbakan Caddesi’nin üçüncü etabında ilk sürüşü yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Caddesi'nin üçüncü etabını trafiğe açtı. İlk 850 metrelik kısım, bisiklet yolları, kaldırımlar ve refüjleriyle birlikte hizmete girdi. Necmettin Erbakan Caddesi, Fatih Caddesi'nden başlayarak Azerbaycan Caddesi ve Gazze Caddesi üzerinden Antalya Çevre Yolu'na bağlantı sağlayacak 3,5 kilometrelik bir cadde olacak. Projenin toplam maliyeti 500 milyon lira ve Konya'ya yeni bir ulaşım aksı kazandıracak. Başkan Altay, caddenin üçüncü etabının trafiğe açılmasıyla birlikte önemli bir adım atıldığını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 3,5 kilometrelik Necmettin Erbakan Caddesi’nin üçüncü etabını trafiğe açarak önemli bir işte daha ilerlediklerini belirtti. Başkan Altay, TOGG marka makam aracıyla caddeyi test etti ve kamulaştırma bedeli yaklaşık 400 milyon lira, altyapı ve asfalt bedeli ise 100 milyon lira olan toplamda 500 milyon liralık bir projeyi tamamladıklarını açıkladı. Necmettin Erbakan Caddesi, Konya’da Fatih Caddesi’nden başlayarak Azerbaycan Caddesi ve Gazze Caddesi üzerinden Antalya Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacak 3,5 kilometrelik bir cadde olacak. Üçüncü etabın 850 metrelik kısmı, bisiklet yolları, kaldırımları ve refüjü ile birlikte trafiğe açıldı. İlk ve ikinci etaplarda ise altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Altay, bu bölümlerin de bahar aylarında tamamlanmasının planlandığını ifade etti. Necmettin Erbakan Caddesi’nin tamamlanmasıyla Meram bölgesi, Selçuklu’ya yeni bir bağlantı aksına kavuşmuş oldu. Başkan Altay, caddeyi hizmete açarak bölgeye ve şehre hayırlı olmasını diledi.

Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkanı Adayı Ötüken Senger

Sıradaki haber:

Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkanı Adayı Ötüken Senger

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.