h Dolar 34,0771 % 0.17
h Euro 38,0972 % 0.17
h Sterlin 45,3397 % 0.02
h Altın (Gr) 2.840,41 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Başkan Dinçer, Türk bayrağını en yüksekte dalgalandırma sözü verdi

Başkan Dinçer, Türk bayrağını en yüksekte dalgalandırma sözü verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in tekrar aday gösterildiği açıklandı. Dinçer, kalabalık bir grup tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı ve seçim çalışmalarını başlattı. Konuşmasında Aksaraylıların desteğiyle şehrin kazanacağını belirten Dinçer, hizmetleri aynı heyecanla sürdüreceğini ifade etti. AK Parti İl Başkanı Aktürk de Dinçer'in adaylığını desteklediklerini söyledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesiyle ilgili coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Partililer ve vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla karşılanan Dinçer, konvoya otobüsle katılarak AK Parti İl Başkanlığı’na geçti. İl Başkanı Hamza Aktürk ve partililerle birlikte seçim çalışmalarına başladı. Dinçer, konuşmasında Aksaray’ın tekrar kazanacağını vurgulayarak, vatandaşların desteğiyle ve Cumhurbaşkanı’nın onayıyla aday gösterildiklerini belirtti. Ayrıca, Aksaraylı hemşehrilerine aynı heyecan ve aşkla hizmetler sunacaklarını ifade etti. İl Başkanı Aktürk ise Dinçer’in adaylığını resmen açıkladıklarını ve AK Parti teşkilatı olarak her zaman desteklerini sunacaklarını dile getirdi. Seçim koordinasyon merkezi kurduklarını ve tüm teşkilat olarak arkasında duracaklarını söyledi.

Konya Belediye Başkanı Altay: “Konya’ya olan sevgimizle hizmetlerimize devam ediyoruz”

Sıradaki haber:

Konya Belediye Başkanı Altay: “Konya’ya olan sevgimizle hizmetlerimize devam ediyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.