h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Biden, İsrail hükümetine karşı “sabrın tükendiği” şeklinde iddia da bulundu

Biden, İsrail hükümetine karşı “sabrın tükendiği” şeklinde iddia da bulundu

Haber özeti: ABD'nin Gazze Şeridi'ne yönelik talepleri İsrail tarafından dikkate alınmaması sonucunda, ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail hükümetine destek verdiği iddiası gündeme geldi. ABD yönetiminin İsrail'in Gazze savaşıyla ilgili taleplerinin çoğunu reddetmesi nedeniyle yetkililerin hayal kırıklığı yaşadığı ve Başkan Biden'ın sabrının tükendiği belirtildi. Ayrıca ABD Dışişleri Bakanı Blinken'in İsrail ziyaretinde, İsrail'in Gazze'ye ilişkin planının "hayal ürünü" olduğunu açıkça ifade ettiği bildirildi.

ABD yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Joe Biden’ın İsrail hükümetine yönelik desteğinin azaldığı ve “sabrının tükendiği” iddia edildi. Haberde, İsrail’in Gazze’ye yönelik talepleri karşılamaması sebebiyle ABD yönetiminin hayal kırıklığına uğradığı ve başkanın sabrının tükendiği belirtildi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın İsrail ziyaretinde ise İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya, Gazze’ye ilişkin planının “gerçekleştirilemez” olduğunu açıkça ifade ettiği bildirildi.

Ahmet Türk, yüzde 50 barajını geçemediği için adaylıktan çekildi

Sıradaki haber:

Ahmet Türk, yüzde 50 barajını geçemediği için adaylıktan çekildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.