h Dolar 34,0852 % 0.19
h Euro 38,1063 % 0.19
h Sterlin 45,4275 % 0.25
h Altın (Gr) 2.845,12 %0,58
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Bilecik Belediye Başkanlık seçimini kaybeden Subaşı: “75 gün için bir koltuk kavgası çıktı”

Bilecik Belediye Başkanlık seçimini kaybeden Subaşı: “75 gün için bir koltuk kavgası çıktı”

Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP adayı Melek Mızrak Subaşı'nın seçimi kaybetmesine rağmen önemli olanın koltuk değil halkın oyu olduğunu belirttiği açıklandı. Şu anki başkanın, geçici olarak görevden alınan Semih Şahin'in yerine İyi Partili Meclis Üyesi Mustafa Sadık Kaya'nın geleceği belirtildi. Subaşı, seçim sonrası yaptığı açıklamada koltuk kavgası yaşandığını ve 75 gün için bu kavganın yapıldığını ancak önemli olanın halka hizmet olduğunu vurguladı.

Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP’nin adayı Melek Mızrak Subaşı’nın kaybetmesi sonucunda yapılan açıklamada, “75 gün için o koltuğu kaybetmiş olabiliriz hiç önemli değil. Önemli olan koltuk değildir” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz yıl Bilecik Belediyesi’ne yönelik rüşvet operasyonunun ardından görevden alınan ve CHP’den ihraç edilen Semih Şahin’in istifasının ardından, Melek Mızrak Subaşı geçici olarak belediye başkanlığı görevini üstlenmişti. Ancak bugün yapılan seçimlerde Meclis Üyesi Mustafa Sadık Kaya, belediye başkanlığı koltuğuna seçildi.

Melek Mızrak Subaşı’nın seçim sonrası yaptığı açıklamada, “75 gün için bir koltuk kavgası çıktı. Güzel belediyecilik dönemimiz devam ederken, istifa sonrası tekrar seçime gitmek zorunda kaldık. Önemli olan koltuk değildir. Biz, 31 Mart seçimlerinde yüzde 75 oyla halkın oyuyla sandıktan çıkacağız” ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ortak bildiri talebinde bulunuyor

Sıradaki haber:

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ortak bildiri talebinde bulunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.