h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Bilgin, şehirin geleceğini şekillendirmek için günü kurtarmaktan daha çok çabalıyor

Bilgin, şehirin geleceğini şekillendirmek için günü kurtarmaktan daha çok çabalıyor

Sivas Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, AK Parti il başkanlığı önünde vatandaşlarla buluşarak şehrin geleceğini şekillendirmenin önemine vurgu yaptı. Bilgin, görev süresi boyunca dedikodu ve söylemler yerine işlerine odaklanmış olduklarını belirtti. Bilgin, yeniden hizmet etmek için sahalara çıktıklarını ve Sivaslılara yaptıkları projeleri anlatmak için "Söz verdik, yaptık" kitapçığını dağıtacaklarını ifade etti.

Sivas Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanlığı önünde vatandaşlarla buluştu ve “Günü kurtarmanın değil şehrin geleceğini şekillendirme derdinde olduk” sözlerini kullandı. Bilgin, Sivas’ta gerçekleştirilen programda halkı heyecanla karşıladı ve Sivas’ı daha da geliştirmek için çalışacaklarını vurguladı. Görev süresi boyunca dedikodu ve dedikodulara yer vermeyerek işlerine odaklandıklarını ifade eden Bilgin, hemşerilerine seslenirken, “Değerli hemşerilerim, kıymetli Sivaslılar, bugün yeniden yola çıkıyoruz. Gittiğimiz yol bizi biz yapan bir yoldur. Güzel memleketimize hizmet etmek ve aziz milletimizden yetki istemek için sahalara çıkıyoruz. AK Parti, seçimlerden sonra sahaya çıkan bir parti olmuştur. Manipülasyonlara ve polemiklere yer vermeyen bir ekibiz, sadece işlerimizi yapan bir kadro olarak 5 yıl görev yaptık ve bir beş yıl daha görev yapmak için çalışacağız. Eserleri birlikte inşa edeceğiz, 5 yıl önce milletimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururunu ve onurunu taşıyarak bir kez daha yola çıkıyoruz. Teşkilatımızın tüm kademeleri, Sivas halkına yaptıklarımızı anlatarak ‘söz verdik, yaptık’ broşürünü dağıtarak bu konuda bilgilendirme yapacak. Sivaslılar zaten alt geçitlerden, üst geçitlerden ve millet bahçelerinden geçerken bunları görmekte. Değerli hemşerilerim, her zaman günü kurtarma kaygısı taşımadık, şehrin geleceğini şekillendirmeye odaklandık. Görev süremiz boyunca dedikodular ve söylemler yerine işimize yoğunlaştık” şeklinde konuştu.

Vefat eden muhtarın cenazesine katılan Bilecik Valisi Aygöl, duygusal anlar yaşadı.

Sıradaki haber:

Vefat eden muhtarın cenazesine katılan Bilecik Valisi Aygöl, duygusal anlar yaşadı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.