h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız”

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara'da yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönemin ustalık dönemi olacağını belirterek, yatırımların devam edeceğini ve yeni projelerle hizmetlerin sürdürüleceğini söyledi. Büyükkılıç, Mimar Sinan'ın torunları olarak nitelendirdikleri bu dönemde teşkilatlar ve Mehmet Özhaseki Bakanı'nın da desteğiyle en güzel çalışmaları yapacaklarını vurguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara’da yaptığı bir açıklamada, “Ustalık anlayışıyla en güzel projeleri gerçekleştireceğiz” dedi. Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda, 48 belediye başkan adayının tanıtımı yapılacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, önümüzdeki dönemin ustalık dönemi olarak adlandırılacağını belirterek, “Son 2 yıl pandemiyle geçti. Bir dönemde asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremi yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Biz hiçbir bahaneyle kalmadan, sürekli olarak yatırımları ve hizmetleri artırdık. Türkiye’de yatırımlara en çok pay ayıran belediye olarak yüzde 63 oranında yatırım gerçekleştirdik. Bunlar geride kaldı. Önümüzdeki dönemde daha fazla tecrübe ve birikimimizi kullanarak Kayseri’ye yakışan projelerle halkın karşısına çıkacağız. Mimar Sinan’ın torunları olarak çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemini başlatacağız. İşbirliği içindeki teşkilatımız ve Mehmet Özhaseki Bakanımızın desteğiyle en güzel çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın bize olan güvenine ve şehrimize olan sevgisine layık olacağız” şeklinde konuştu.

Hakan Tütüncü, AK Parti tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi

Sıradaki haber:

Hakan Tütüncü, AK Parti tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.