h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çanakkale’de AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’ndan iddialı başlangıç yapacak.

Çanakkale’de AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’ndan iddialı başlangıç yapacak.

AK Parti'nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, parti binasında coşkulu bir karşılama ile göreve başladı. İskenderoğlu, seçim sürecinde projeler ve hizmetlere odaklanılmasını, halkın geleceğini düşünerek oy vermelerini istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten İskenderoğlu, Çanakkale'nin tarih ve kültürle dolu özel bir şehir olduğunu vurgulayarak, belediyecilik anlamında hizmetlerin ve projelerin yarışması gerektiğini belirtti. İskenderoğlu, partililere ve halka projelerini anlatmak için kapı kapı dolaşacaklarını söyledi.

AK Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İskenderoğlu, “Biz bugüne kadar Çanakkale’ye nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da belediyecilik anlamında hizmet edeceğiz” dedi. İskenderoğlu ayrıca, seçimlerin projelerin yarıştığı bir seçim olmasını istediğini vurguladı. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İskenderoğlu, partililerin destek mesajlarını da aldı.

Çanakkale Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından aday gösterilen Jülide İskenderoğlu, parti binasında düzenlenen etkinlikte partililerle buluştu. Özellikle gençlerin yoğun katılımıyla yapılan toplantıda İskenderoğlu, bugüne kadar yapılan hizmetleri değerlendirdi ve gelecek projelere odaklanacaklarını söyledi. İskenderoğlu, Cumhur İttifakı ortaklarıyla birlikte Çanakkale’yi baştan inşa edeceklerine inandığını belirtti.

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Jülide İskenderoğlu, projelerin ve hizmetlerin yarışacağı bir seçim istediklerini ifade etti. Hemşerilerinden parti bağlılığı yerine projelere ve gelecek vizyonuna oy vermelerini isteyen İskenderoğlu, bugüne kadar yapılan hizmetlerin teminatı olduklarını sözlerine ekledi. İskenderoğlu, ayrıca liderlerine duyduğu güveni ve teşekkürü de dile getirdi.

Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday olan Jülide İskenderoğlu, parti binasında düzenlenen basın toplantısında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. İskenderoğlu, burada yaptığı konuşmada, Çanakkale’ye hizmetlerinin devam edeceğini ve projelerin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca İskenderoğlu, partililere ve hemşerilere teşekkür ederek liderlere olan güvenini dile getirdi ve gelecek için umutlu olduğunu vurguladı.

İBB Başkan Adayı Kurum ASKON’u ziyaret etti: “İstanbul’da esnafın, sanayicinin, ticaret ehlinin daima yanında olacağız”

Sıradaki haber:

İBB Başkan Adayı Kurum ASKON’u ziyaret etti: “İstanbul’da esnafın, sanayicinin, ticaret ehlinin daima yanında olacağız”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.