h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi’ni ve Beyoğlu esnafını ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi’ni ve Beyoğlu esnafını ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi'ni ve Beyoğlu esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kurum'a büyük ilgi gösterildi. Kilise ziyareti ve esnaf ziyareti sırasında Kurum'a çeşitli hediyeler verildi. Basın mensupları ve vatandaşlara simit ikram eden Kurum, Taksim'in meşhur ıslak hamburgerini ve kestane ikramını da geri çevirmedi. Ayrıca, Kurum küçük bir kıza tişört ve ayakkabı hediye etti.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Beyoğlu esnafını ziyaret etti. Pek çok kişi, Kurum’un ziyareti sırasında büyük bir ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, seçim kampanyasını sürdürüyor. Bu kapsamda Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi’ne ve Beyoğlu’daki esnafa bir ziyaret gerçekleştirdi. Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi’ndeki ziyaretinde, Kurum’a Aydın Episkoposu Beniamin Dimopulos, Kıdemli Peder Dimitri Mayoğlu, Beyoğlu Rum Ortodoks Kiliseleri ve Mektepleri Vakfı ile RUMVADER Yönetim Kurulu Başkanı Yorgo Papalyaris eşlik etti. Kurum’a Beyoğlu Spor forması, kitap ve çiçek hediye edildi.

Murat Kurum, esnaf ziyareti sırasında Taksim Meydanı’ndaki bir simitçiden simit alarak basın mensuplarına ve vatandaşlara ikram etti. Kurum, Taksim’in meşhur ıslak hamburgerinden de tadına baktı ve kestanecilerin ikramını geri çevirmedi.

Ayrıca Kurum, yanına gelen küçük bir kıza tişört ve ayakkabı hediye etti. Esnaf ve vatandaşlar da Kurum’un ziyareti sırasında büyük bir ilgi gösterdi.

Necatin Demirtaş, İlkadım Belediye Başkanlığı için tekrar aday oldu

Sıradaki haber:

Necatin Demirtaş, İlkadım Belediye Başkanlığı için tekrar aday oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.