h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • CHP Lideri Özel, Genelkurmay Başkanı ile yaptığı görüşmede operasyonların hala devam ettiğini belirtti

CHP Lideri Özel, Genelkurmay Başkanı ile yaptığı görüşmede operasyonların hala devam ettiğini belirtti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'daki aday tanıtım toplantısını iptal ederek, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri üzerine Ankara'ya geri döndü. Özel, PKK saldırısında 9 askerin şehit olduğunu ve operasyonların devam ettiğini belirtti. CHP Genel Merkezi'nde MYK olağanüstü toplandı ve Özel, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ile görüşerek taziye dileklerini iletti. Özel ayrıca Millet İttifakı'nın TBMM'de çıkardığı bildiriye imza atmadıklarını ve kendi bildiklerini kaleme aldıklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Irak’ta yaşanan şehit haberleri üzerine aday tanıtım toplantısını iptal ederek Ankara’ya geri döndü. Özel, CHP Genel Merkezi’nde toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle bir araya gelerek olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantı sonrasında konuşan Özel, Pençe-Kilit Harekat bölgesinden gelen ve milleti tarifsiz bir acıya boğan haberlerle sarsıldıklarını ifade etti. Terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen bir saldırı sonucunda 9 askerimizin şehit olduğunu ve birçok askerimizin yaralandığını belirten Özel, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi ve ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Geçtiğimiz ay verilen şehitler üzerine yapılan bir bildiriye imza atmayan CHP’nin, bu olayları meşrulaştırmak ve sorumluluklarından kaçmak için diğer partilerin peşine düşmediğini ve aynı metni imzalamadığını vurgulayan Özel, o gece kendi bildiklerini kaleme aldıklarını ve yayınladıklarını belirtti.

Özel, MYK toplantısından önce Genelkurmay Başkanı Metin Gürak’ı telefonla arayarak taziye dileklerini ilettiğini ve görüşme sırasında Genelkurmay Başkanı’nın bölgede olduğunu ve operasyonların devam ettiğini ifade ettiğini aktardı. Özel, bu vesileyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve kahraman ordumuza başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit haberleriyle sarsılan Türkiye’nin her zaman vatansever ordusunun yanında olduğunu ve terörle mücadelede hiçbir zaman geri adım atmayacaklarını belirtti. Türk ordusunun kahramanlık destanı yazmaya devam ettiğini vurgulayan Özel, milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.

Teröre Karşı Yürüyüş Taşova’da Gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Teröre Karşı Yürüyüş Taşova’da Gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.