h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • CHP Pamukkale İlçe Başkanı Coşkun, Hrant Dink’i unutmadı

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Coşkun, Hrant Dink’i unutmadı

17 yıl önce, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, Şişli Halaskargazi Caddesi'nde gazete binasının önünde tetikçi Ogün Samast tarafından öldürüldü. Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Dink'in ölümünün yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak, bir arada yaşamı savunan, tehditlere boyun eğmeyen ve inançlarını savunan Dink'i anma ve adalet talep etme çağrısı yaptı. Dink'in katilinin serbest bırakılmasına tepki gösteren Coşkun, kötülüğe karşı iyilikle direnmeye, dayanışmaya ve adaletin yerini bulmasına destek çağrısı yaptı.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Hrant Dink’in öldürülmesinin 17. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Coşkun, mesajında, Hrant Dink’in Agos Gazetesi binası önünde Ogün Samast tarafından katledilmesinden bu yana 17 yıl geçtiğini belirtti. Coşkun, Hrant Dink’in birlikte yaşamı savunan ve tehditlere boyun eğmeyen biri olduğunu vurguladı. Mesajında, toplum vicdanının 19 Ocak 2007 tarihinde yara aldığını ifade eden Coşkun, Hrant Dink’in Anadolu topraklarının bir evladı olduğunu ve hoşgörüyle yoğrulmuş bir coğrafyada sevgiyi büyütmekten vazgeçilmemesi gerektiğini söyledi. Coşkun, 17 yıl sonra Hrant Dink’in katilinin serbest bırakıldığını ve bu organize kötülüğe karşı iyilerin bir araya gelerek direniş göstermesi gerektiğini ifade etti. Adaletsizliğe, haksızlığa ve ezilenlere karşı dayanışma çağrısında bulunan Coşkun, kötülüğün ancak iyiliğin haklılığıyla yenilebileceğini söyledi. Mesajının sonunda Coşkun, Hrant Dink’i saygı ve sevgiyle anarak adaletin bir gün mutlaka yerini bulacağına inandığını ifade etti.

Kuzey Kore sualtı nükleer silah sistemini test etti

Sıradaki haber:

Kuzey Kore sualtı nükleer silah sistemini test etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.