h Dolar 34,1237 % 0.29
h Euro 38,1216 % 0.29
h Sterlin 45,4893 % 0.35
h Altın (Gr) 2.874,49 %1,61
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Çınar, Millete Hizmetin Ortak Davası

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Çınar, AK Parti'nin hizmet odaklı yaklaşımını vurgulayarak, "Hepimizin ortak bir davası var, o da milletimize hizmettir" dedi. Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyesi'nin AK Parti Teşkilatı ile uyumlu bir şekilde çalıştığını ve birlikte güzel projelere imza attıklarını belirtti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurullarıyla bir araya geldi. Çınar, toplantıda yaptığı konuşmada “AK Parti Teşkilatlarımızın merkezine milletimize hizmeti koymuş olduğunu ve tüm kademelerinin fedakarca çalıştığını” vurguladı. İstişare ve değerlendirme toplantısı, Yeşilyurt Belediyesi Barguzu Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yanı sıra AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık, AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve AK Parti Yeşilyurt Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. İstişare toplantısında yapılan konuşmalarda, AK Parti’nin birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapıldı ve millete hizmet yolunda AK Parti teşkilatlarıyla uyumlu ve koordineli bir çalışmanın önemi üzerinde duruldu. Başkan Çınar, teşkilatlara verdiği destekler için teşekkür ederken, AK Parti Teşkilatları’nın hizmet üretmeyi ve ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Balıkesir AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Tunahan Palaz atandı

Sıradaki haber:

Balıkesir AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Tunahan Palaz atandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.