h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına Hacı Bayram-ı Veli ziyareti ile başladı

Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına Hacı Bayram-ı Veli ziyareti ile başladı

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde sabah namazı kılıp dualarla seçim çalışmalarına başladı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ile bir araya gelen Altınok, namaz sonrası Hacı Bayram-ı Veli Türbesi'nde dua etti ve vatandaşların taleplerini dinledi. Program esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim kampanyasını Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde sabah namazı ve dualarla başlattı.
Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, sabah namazı vaktinde Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ile bir araya geldi. Cemaatle birlikte sabah namazı kıldıktan sonra Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’nde dua etti ve vatandaşların taleplerini dinledi. Program daha sonra bölgedeki esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Bakan Göktaş: “Bin 12 yeni kadın kooperatifinin kuruluşuna destek verdik”

Sıradaki haber:

Bakan Göktaş: “Bin 12 yeni kadın kooperatifinin kuruluşuna destek verdik”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.