h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle sakinleriyle buluştu.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle sakinleriyle buluştu.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle'de vatandaşlarla buluştu. Altınok, Ankara'nın son 5 yılda 300 milyar lira bütçeyle yönetildiğini ve şehre yapılan 3 milyar lira değerindeki eserleri göstermelerini istedi. Ankete göre halkın yüzde 73'ünün Altınok'a oy verebileceği ortaya çıktı. Altınok, hizmetkar olacaklarını ve vatandaşları mahcup etmeyeceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Yenimahalle’de yapılan bir etkinlikte vatandaşlarla buluştu. AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşen Yenimahalle Teşkilat Buluşması’nda Altınok, halkla bir araya geldi. Konuşmasında Altınok, Ankara’nın son 5 yılda 300 milyar lira bütçeyle yönetildiğine dikkat çekerek, “30 milyarlık bir proje gösterin bana. Bu seçimde vereceğimiz oy, sadece 5 yıllık değil, şehrin geleceğini de şekillendirecek. Bana Ankara’da gerçekleştirilen 3 milyarlık bir projeyi gösterin” ifadelerini kullandı.

Turgut Altınok, yapılan AK Parti Genel Merkez anketlerinde, “Altınok’a oy verebilirim” diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu belirtti. Altınok, “Eğer ulaşabilirsek, hangi partiye oy verirse versin, yüzde 73 oranında oy alabiliriz. Bu potansiyelimiz var. Bizler hizmetkar olacağız, sizi mahcup etmeyeceğiz. Oy vermeyenler ‘Keşke verseydik’ diyecek” şeklinde konuştu.

CHP Lideri Özel: “Demokratik Eşitlik ve Milliyetçilik ayrı bir parti olarak görülmelidir”

Sıradaki haber:

CHP Lideri Özel: “Demokratik Eşitlik ve Milliyetçilik ayrı bir parti olarak görülmelidir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.