h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün İstanbul’da güvenlik zirvesi düzenlenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün İstanbul’da güvenlik zirvesi düzenlenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla İstanbul'da bir güvenlik toplantısı düzenlenecek. Toplantı, Dolmabahçe çalışma ofisinde yapılacak ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla İstanbul’da bir güvenlik toplantısı düzenleneceği duyuruldu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Dolmabahçe çalışma ofisinde gerçekleştirilecek olan güvenlik toplantısının detaylarını paylaştı. Altun, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’ın da bu toplantıya katılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emriyle İstanbul’da Önemli Bir Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirilecek

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emriyle İstanbul’da Önemli Bir Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.