h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanlığı, yeni atama kararlarını Resmi Gazete’de duyurdu

Cumhurbaşkanlığı, yeni atama kararlarını Resmi Gazete’de duyurdu

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. İller Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir'in görevden alındığı kararın yanı sıra, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda da bazı atamalar yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda da görevden alınmalar gerçekleşti. Ayrıca, Ankara ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürleri de görevden alındı. Milli Eğitim Bakanlığı'nda ayrıca pek çok ilin Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalarla ilgili kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Atamaların ardından birçok görevden alma ve yeni atama gerçekleştirildi.

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince görevinden alındı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda da bir dizi görevden alma ve yeni atama yapıldı. Yüksek Fen Kurulu Üyesi Mustafa Tahsin Badem, Feriha Koç, Davut Oğuz, İdris Ertuş ve Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Yahya Kesimal görevlerinden alınırken, Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Elif Uz, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Yardımcılığına Mahmut Emirdoğan ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığına Hayri Taştan atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda da Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcıları Necdet Sümbül ve Serdar Ünsal ile Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Şeref Tabak görevden alındı.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı’nda da Ankara ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürleri görevden alındı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve birçok ilin Milli Eğitim Müdürleri görevlerinden alındı.

Yapılan atamalara göre, Milli Eğitim Bakanlığı’nda İl Milli Eğitim Müdürlüklerine de yeni atamalar yapıldı. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tekve, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Tosun, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Alpaslan ve diğer il müdürlüklerine birçok yeni isim getirildi.

Bu atamalarla ilgili gelişmeler Vakit.com.tr olarak sizlere aktaracağız.

Biden ve Netanyahu, Uzun Bir Sürenin Ardından İlk Kez Görüşecek

Sıradaki haber:

Biden ve Netanyahu, Uzun Bir Sürenin Ardından İlk Kez Görüşecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.