h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Erdoğan, Uşak ilinin adayını açıkladı ve resmiyet kazandırdı

Erdoğan, Uşak ilinin adayını açıkladı ve resmiyet kazandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Uşak adayının Başkan Mehmet Çakın olduğunu duyurdu. Bugün yapılan aday tanıtım toplantısında, 48 ilin belediye başkan adayı açıklandı. Ertesi gün Uşak'ta düzenlenen açıklamada, Uşak Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Çakın'ın adı geçti. Milletvekilleri ve parti yöneticileri de sahneye çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayının Mehmet Çakın olduğunu duyurdu. AK Parti, ertelenen aday tanıtım toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantıda, büyükşehirler dahil olmak üzere toplamda 48 ilin belediye başkan adayları açıklandı.

Uşak’ta görevine devam edecek
Recep Tayyip Erdoğan, Uşak için yaptığı açıklamada, “Uşak Belediye Başkan adayımız Mehmet Çakın olacak” dedi. Uşak Belediye Başkanı adayı açıklandıktan sonra Uşak AK Parti Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayer ve Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı sahneye çıktı.

Sanatçı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı oldu

Sıradaki haber:

Sanatçı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.