h Dolar 34,1061 % 0.26
h Euro 38,2004 % 0.26
h Sterlin 45,5318 % 0.49
h Altın (Gr) 2.855,74 %0,95
h BIST100 9.980,14 %0,05
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Fatma Şahin’e büyük bir coşkuyla karşılanma

Fatma Şahin’e büyük bir coşkuyla karşılanma

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üçüncü kez aday gösterilmesiyle ilgili sevinçli bir karşılama töreni düzenlendi. Binlerce kişi, Başkan Şahin'i Gaziantep Havalimanı'nda tezahüratlarla karşıladı. Şahin, yerel seçimlerde rekor kırmayı hedeflediklerini ve AK Parti olarak Gaziantep'in sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, sportif faaliyetler konusunda da çocuk ve gençlerin ihtiyaçlarını karşılamaya önem verdiklerini söyledi. Seçimlere hazır olduklarını ve Ankara'ya mesaj gönderdiklerini ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara’daki aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üçüncü kez “ustalık dönemi” için aday gösterilmişti. Gaziantep Havalimanı’nda binlerce kişi tarafından karşılanan Şahin’e, “Gazi Şehre Ana Esnafa Dost”, “Yeni Döneme Usta” ve “Çıraklık Kalfalık Dönemi Tamam Ustalık Dönemiyle Durmak Yok Yola Devam” yazılı dövizler eşlik etti. Şahin, konuşmasında yerel seçimlerde Türkiye rekorunu kırmaya hazır olduklarını ve Gaziantep’in AK Parti’ye olan güvenini vurguladı. Aynı zamanda Gaziantep’in eğitim ve spor alanında da önemli adımlar attıklarını belirten Şahin, seçimlere hazır olduklarını ve kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini söyledi. Gaziantep’in kararını verdiklerini belirten Şahin, Türkiye rekorunu kırmaya odaklandıklarını dile getirdi.

Bakan Özhaseki: “Depremden etkilenen 11 şehrimizde 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışma arkadaşımızla 7 gün 24 saat yağmur çamur demeden tüm gayretimizle sahadayız”

Sıradaki haber:

Bakan Özhaseki: “Depremden etkilenen 11 şehrimizde 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışma arkadaşımızla 7 gün 24 saat yağmur çamur demeden tüm gayretimizle sahadayız”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.