h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Furkan Cem Er, AK Parti’nin Isparta İl Başkanlığı görevine atandı

Furkan Cem Er, AK Parti’nin Isparta İl Başkanlığı görevine atandı

AK Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin istifa etti. Boşalan il başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er atandı. Er, yapılan basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla il başkanlığı görevini üstlendiğini belirtti ve bu göreve gurur ve onur duyacağını ifade etti.

AK Parti, Isparta il başkanlığına Furkan Cem Er’i atadı. Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’in istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa, Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er getirildi. Er, yaptığı basın açıklamasında, “Görevimiz gerçeği bilmek, yaşamak ve topluma insanlık faydası sağlamaktır. Bu amacı en etkili ve en iyi şekilde yerine getirmenin yolu siyasi organizasyondan geçer. 2012 yılında AK Parti gençlik kollarında başladığım siyasi mücadelemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla il başkanlığı görevi bana verilmiştir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Isparta İl Başkanı olarak görev yapmanın gururunu ve onurunu ömrüm boyunca taşıyacağım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Kabine Toplantısı gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Kabine Toplantısı gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.