h Dolar 34,0928 % 0.21
h Euro 38,1385 % 0.21
h Sterlin 45,4523 % 0.31
h Altın (Gr) 2.848,33 %0,69
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Galericiler Platformuna Yeni Gelişme: Sıcak Asfalt Uygulaması Geliyor!

Galericiler Platformuna Yeni Gelişme: Sıcak Asfalt Uygulaması Geliyor!

Bartın'ın Oto Galericileri Sitesi'nde alt ve üst yapı tamamlandıktan sonra yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt dökümüyle yol düzenleme çalışmaları tamamlanınca bölge sorunsuz hale gelecek. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışmaların devam ettiğini belirterek ekip çalışanlarına teşekkür etti.

Bartın’ın Oto Galericileri Sitesi’nde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının bir parçası olarak yolların düzenlenmesi için asfalt dökümü gerçekleştiriliyor. Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar, siteye tamamlandığında sorunsuz bir altyapı ve üstyapı sağlanmasını hedefliyor.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, devam eden yol düzenleme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kentte başarılı alt yapı ve üst yapı projeleriyle birçok bölgedeki sorunları çözdüklerini belirten Fırıncıoğlu, Galericiler Sitesi’nde başlatılan sıcak asfalt dökümü ve yol düzenleme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin sorunsuz bir şekilde kullanılabilir hale geleceğini ifade eden Fırıncıoğlu, emeği geçen ekiplere teşekkür etti ve kolaylıklar diledi.

Yatırımlarımızı hızla sürdüreceğiz

Sıradaki haber:

Yatırımlarımızı hızla sürdüreceğiz

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.