h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, yeni dönemde görevine devam ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, yeni dönemde görevine devam ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yeniden Cumhur İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Vatandaşların coşkulu karşılamasının ardından Usta, tebrikleri kabul etti. Usta, Gaziosmanpaşa'yı baştan başa yenilemeye ve yeni hizmetleri ilçeye kazandırmaya önem verdiğini belirtti. Ayrıca, kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da yeni projeler ve hizmetler sunacaklarını ifade etti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sorumluluklarının farkında olduklarını ve ilçeyi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Cumhur İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Adaylık tanıtım programının ardından ilçede büyük bir coşkuyla karşılanan Usta, tebrikleri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Cumhur İttifakı’nın İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Gaziosmanpaşa’da 2014’ten bu yana önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yeniden Cumhur İttifakı’nın Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildi.

AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı sonrasında Gaziosmanpaşa’ya dönen Başkan Usta, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı önünde toplanan birçok vatandaş, Usta’ya sevgi ve desteğini gösterdi.

Tebrikleri kabul eden Başkan Usta, adaylığının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Şehrimize 10 yıldır sizlerle birlikte, sizlerin duaları ve desteğiyle hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte Gaziosmanpaşa’yı yeniden şekillendirme ve ilçeye hizmetler kazandırma çabası içinde olduk. Gaziosmanpaşa’nın hak ettiği noktaya ulaşamadığı bir algıya sahip olduğunu gözlemledik ve bu durumun mutlaka değişmesi gerektiğini düşündük” dedi. Usta, bu süre zarfında ilçeye yapısal dönüşüm ve yeni projelerin yanı sıra kültür, sanat, spor ve eğitim alanında da yeni hizmet ve projelere odaklandıklarını ifade etti.

Başkan Usta, “Gaziosmanpaşa’nın kuruluşundan bugüne kadar üçüncü kez kimseye nasip olmayan bir belediye başkanıyız. Bunun farkındayız ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

Usta, konuşmasında Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya da atıfta bulunarak, “Son bir yıl içinde Gaziosmanpaşa ilçemizde, 50 binden fazla genci bilim ve teknolojiyle buluşturduk. Bu çalışmalarımızı artırmalı ve sürdürmeliyiz. Gaziosmanpaşa’da kültür, sanat, spor, kadın istihdamı ve yaşanabilir bir şehir olma hedefi doğrultusunda çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı, Bursa’da hedefe odaklandı

Sıradaki haber:

Cumhur İttifakı, Bursa’da hedefe odaklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.