h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Günel: Hizmetimizin Karnesi Oldukça Mükemmel

Günel: Hizmetimizin Karnesi Oldukça Mükemmel

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şoför esnafıyla bir araya gelerek taksicilerin sorunlarını dinledi. Başkan Günel, beş yıllık görevlerinde Kuşadası'nın alt ve üstyapı sorunlarına çözüm ürettiklerini belirtti. Başkan Günel, turizm sezonunda daha fazla gemi ve turist ağırlayacaklarını söyledi. Kuşadası Belediyesi'nin başarılı hizmetlerine değinen Başkan Günel, ikinci dönemde de vizyon projelere odaklanacaklarını ifade etti. Başkan Günel, halkın desteğini alarak bir dönem daha görev yapmak istediğini sözlerine ekledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şoför esnafıyla bir araya gelerek taksicilerin sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıda, Başkan Günel, Kuşadası’nın alt ve üst yapı sorunlarına çözüm ürettiklerini belirterek, beş yıllık hizmet süreleri boyunca başarılı bir performans sergilediklerini ifade etti.

Kuşadası’nı modern bir turizm kenti haline getirme hedefiyle sürekli çalışan Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni haftaya esnafın sorunlarına kulak vererek başladı. Bu amaçla Güven Taksi Durağı’nda faaliyet gösteren şoför esnafıyla kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ve Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten de katıldı. Toplantıda taksicilerin talepleri dinlendi ve Başkan Günel, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri paylaştı.

Kuşadası Belediyesi’nin beş yılda gerçekleştirdiği yatırımlar ve hizmetler sayesinde kentin görünümünün değiştiğini vurgulayan Başkan Günel, “2024 turizm sezonu oldukça başarılı geçecek. Özellikle kruvaziyer turizminde 2023 yılından daha fazla gemi ve yabancı turist ağırlayacağız. Kuşadası, modern ve konforlu yolları, temiz cadde ve sokaklarıyla turistlerin hoşnut ayrıldığı bir kent oldu. Kruvaziyer gemi şirketleri, turistlere gezdirebilecekleri yeni turistik rotalar talep ediyor. Biz laf değil, hizmet ürettik. Bunu yaparken de Kuşadası’nın kaynaklarını doğru şekilde kullandık” şeklinde konuştu.

Başkan Günel, Kuşadası Belediyesi’nin ilk beş yılında önemli deneyimler kazandığını belirterek, “Çıraklık dönemim bitti. Şimdi kalfalık dönemim başlıyor. İkinci beş yılda Kuşadası’na vizyon projeler kazandıracağız. Sahil bandı projemiz başladı, kent meydanının yapımı hızla devam ediyor. Yıldırım Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda Tepe Sokak’ta alt ve üst yapı yatırımlarına başlayacağız. Geçmiş üç dönemde yapılan hizmetin 3,5 katını beş yılda gerçekleştirdik. Bu nedenle Kuşadası Belediyesi olarak başarılı bir performans sergiliyoruz. Kuşadalı hemşehrilerimden bir dönem daha görev için destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yerel seçimler öncesi CHP içinde ayrışma yaşanıyor: Adaylardan Özgür Özel’e karşı tepkiler yükseliyor

Sıradaki haber:

Yerel seçimler öncesi CHP içinde ayrışma yaşanıyor: Adaylardan Özgür Özel’e karşı tepkiler yükseliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.