h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İletişim Başkanlığı, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ndeki güvenlik toplantısıyla ilgili açıklama yaptı

İletişim Başkanlığı, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ndeki güvenlik toplantısıyla ilgili açıklama yaptı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen güvenlik toplantısı sonrası yapılan açıklamada, terörle mücadele stratejilerinin ele alındığı ve Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısıyla ilgili atılacak adımların değerlendirildiği belirtildi. Açıklamada, terörle mücadeleye devam edileceği vurgulandı. Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesinin azim ve kararlılıkla sürdüğü ifade edildi ve son operasyonlarda 45 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Ayrıca, Türkiye'nin güney sınırlarında terör örgütüne izin vermeyeceği ve düşmanlarına karşı meşru müdafaa hakkını kullanacağı vurgulandı. Açıklamada, şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet dileyerek, yaralı askerlere de acil şifalar dileğinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Terörle mücadele stratejilerimiz bütünlüklü olarak değerlendirildi. Irak’ın kuzeyinde düzenlenen terör saldırısı ve terörle mücadele faaliyetlerimiz ele alındı. Terörle mücadelemiz, Irak ve Suriye’deki terör bataklıkları tamamen kurutuluncaya kadar devam edecektir” denildi. İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısına Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı, İletişim Başkanı ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı katıldı. Açıklamada ayrıca, “Türkiye Cumhuriyeti, PKK/YPG/KCK terör örgütü ve destekçileriyle mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir. Irak’ın kuzeyinde yapılan operasyonlarda 36, Suriye’nin kuzeyinde ise 9 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu mücadelemiz teröristler etkisiz hale getirilene ve terör bataklıkları kurutuluncaya kadar devam edecektir” ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca, “Türkiye, güney sınırları boyunca bir ‘teröristan’ oluşumunu kesinlikle izin vermeyecektir. Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yapan bölücü teröristlere karşı meşru müdafaa hakkını kullanacak ve terör tehditlerini yok etmek önceliğimiz olacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” şeklinde ifadelere yer verildi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Ayaydın, yaralanan askerin ailesini ziyaret etti

Sıradaki haber:

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Ayaydın, yaralanan askerin ailesini ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.