h Dolar 34,0986 % 0.2
h Euro 38,0971 % 0.2
h Sterlin 45,3225 % 0
h Altın (Gr) 2.841,59 %0,45
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Kılıçdaroğlu, CHP’li Altay’ın babasının cenazesine katıldı

Kılıçdaroğlu, CHP’li Altay’ın babasının cenazesine katıldı

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babası Kazım Altay için Sinop'un Erfelek ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da törene katıldı. Törene birçok CHP milletvekili ve parti üyesi de iştirak etti. Tören öncesi Kılıçdaroğlu, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Cenaze namazının ardından Altay'ın cenazesi aile mezarlığına defnedildi.

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın babasının cenaze törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, Altay’ın babası Kazım Altay için Sinop’un Erfelek ilçesinin Merkez Büyük Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine iştirak etti. Törende, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da yer aldı.

Tören öncesinde Kılıçdaroğlu, CHP Erfelek İlçe Başkanlığı’nda partililer ve vatandaşlarla biraraya gelerek bir süre sohbet etti. Ardından bir çay ocağında oturarak vatandaşlarla sohbete devam etti. Tören esnasında Engin Altay, ağabeyi Ercüment Altay ve kardeşi Seçkin Altay taziye kabul etti.

Cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, partiye ait kadın ve gençlik kolları üyeleri ile aile yakınları da hazır bulundu.

Öğle namazının ardından gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından Altay’ın cenazesi aile mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

Mustafa Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediye Başkanı olarak İYİ Parti’ye katıldı

Sıradaki haber:

Mustafa Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediye Başkanı olarak İYİ Parti’ye katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.