h Dolar 34,1061 % 0.26
h Euro 38,2004 % 0.26
h Sterlin 45,5318 % 0.49
h Altın (Gr) 2.855,74 %0,95
h BIST100 9.980,14 %0,05
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Konya Belediye Başkanı Altay: “Konya’ya olan sevgimizle hizmetlerimize devam ediyoruz”

Konya Belediye Başkanı Altay: “Konya’ya olan sevgimizle hizmetlerimize devam ediyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterildikten sonra büyük bir coşkuyla karşılandı. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Altay'a adaylığının hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. Başkan Altay ise güçlü Konya'yı ve güçlü Türkiye'yi oluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Ayrıca, Konya'nın hayallerini gerçekleştirmek için önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Başkan Altay, Konya'nın hizmetinde bulunmak için sabırsızlandığını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmesinin ardından büyük bir coşkuyla karşılandı. Konya AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Başkan Altay’a adaylığının hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Angı, konuşmasında, “Uğur Başkanımız, Selçuklu Belediyesi’ndeki iki dönemden sonra 6 yıldır Konya Büyükşehir Belediyesi’nde büyük hizmetler sunarak bu mübarek şehirde insanların hayatını kolaylaştırmak, yatırımları büyütmek ve güçlü Konya’yı güçlü Türkiye’ye dönüştürmek için çalışıyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhur İttifakı olarak Konya’nın, ilçelerimizin ve Büyükşehirimizin devamlılığını sağlamış olmaktan gurur duyuyoruz. 31 ilçemizin tamamında yine Cumhur İttifakı’nın kadroları görev yapacak ve bu şehre hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise konuşmasına, kendilerine güvenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek başladı. Altay, Erdoğan liderliğinde, ilk günkü heyecanla ve 15 yıllık tecrübeyle Konya’ya hizmet edeceklerini belirtti. Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkürlerini ileten Altay, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, ilçe belediye başkanları ve milletvekillerine de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Altay, Konya’nın birlik ve beraberliğin şehri olduğunu vurgulayarak, “Konya’ya hizmet etmek bize nasip olduğu için şükrediyoruz. Bu şehre 15 yıl boyunca hizmet etmek nasip oldu. Şimdi ise bu 15 yıllık birikimle kadim şehre önemli hizmetlerde bulunacağız. Konya artık Türkiye’nin ve dünyanın takip ettiği bir belediyecilik şehri haline geldi. Deprem bölgesinde Konya’nın ne kadar büyük bir şehir olduğunu ve belediyeciliğin ne kadar gelişmiş olduğunu tüm Türkiye’ye ve dünyaya gösterme fırsatı bulduk” şeklinde konuştu.

Başkan Altay, Konya’ya hizmet etmenin en önemli görevleri olduğunu belirterek, “Bu dönemde de Konyalıların desteğiyle Konya’ya önemli hizmetlerde bulunacağımıza inanıyorum. Konya’nın her sokağında, caddesinde, esnafında büyük bir coşku ve sevgiyle karşılaştık. Konyalılara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Konya’nın beklentilerini yerine getireceğiz ve Cumhur İttifakı’nın en yüksek desteğini alan il olarak gurur duyacağız. Güçlü Konya için bir adım daha atıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Meksika ve Şili, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nden İsrail-Filistin çatışmalarında işlenen muhtemel suçları soruşturmasını istedi

Sıradaki haber:

Meksika ve Şili, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nden İsrail-Filistin çatışmalarında işlenen muhtemel suçları soruşturmasını istedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.