h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Kütahya’da halk, terör örgütü PKK, İsrail ve ABD’yi protesto etti

Kütahya’da halk, terör örgütü PKK, İsrail ve ABD’yi protesto etti

Kütahya'da Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu üyeleri, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler ve işgal altındaki Filistin için bir araya geldi. Programda, ABD ve İsrail protesto edilirken, Memur-Sen Kütahya İl Temsilcisi Fatih Köse, teröristlerin arkasındaki şer odaklarının tüm insanlık için tehdit olduğunu vurgulayarak, terör örgütlerini destekleyenlerle Gazze'de soykırım yapanların aynı kişiler olduğunu belirtti. Programda fotoğraf sergisi de düzenlendi ve sonunda katılımcılara çorba ikram edildi.

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) üyeleri, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz ve işgal altındaki Filistin’e destek amacıyla bir araya geldi.

Zafer Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte “Şehitlerimize Rahmet, İsrail ve ABD’ye Lanet” sloganıyla bir araya gelen Kütahya halkı ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, ABD ve İsrail’e karşı tepkilerini dile getirdi. Memur-Sen Kütahya İl Temsilcisi Fatih Köse yaptığı açıklamada, “Teröristlerin arkasındaki kötü niyetli güçlerin tüm insanlık için tehdit olduğuna bir kez daha vurgu yapıyoruz. Türkiye’ye saldıran terör örgütlerini destekleyenlerle Gazze’de soykırım yapanlar aynı kişilerdir. Gazze meselesi, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinden ayrı düşünülemez” ifadelerini kullandı.

Köse, tüm İslam ülkelerinin bir araya gelerek tepki göstermesi gerektiğini belirtirken, PKK terör örgütünü, Gazze’de soykırım yapan Siyonist İsrail’i ve destekçisi ABD’yi lanetlediklerini dile getirdi. Programa katılanlar, ayrıca soykırımı gösteren fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezme imkanı buldu.

Etkinliğin sonunda ise katılımcılara çorba ikram edildi.

Tayvan’ın yeni lideri Lai Ching-te oldu

Sıradaki haber:

Tayvan’ın yeni lideri Lai Ching-te oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.