h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP, 2 il ve 53 ilçe için belediye başkan adaylarını duyurdu.

MHP, 2 il ve 53 ilçe için belediye başkan adaylarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il, 53'ü ilçe olmak üzere toplamda 55 belediye başkan adayını daha açıkladı. Hatay, Afyonkarahisar, Bolu, Burdur, Elazığ, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırşehir ve Kütahya gibi farklı illerde MHP'nin belediye başkan adayları belirlendi. Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş olarak açıklandı. MHP'nin adaylarının listesi haberin devamında yer alıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2 il ve 53 ilçeden oluşan toplamda 55 belediye başkan adayını daha duyurdu. MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş’i belirledi. Hatay ilçe belediye başkan adayları Ömer Oğuz Uçar ve Erhan Akı olurken, Afyonkarahisar ilçe belediye başkan adayları ise Hüseyin Onur Turan, Necati Günsel ve Muhittin Özaşkın oldu. Bolu ilçe belediye başkan adayları Kadir Altundağ, Mustafa Çiçek, Metin Ölmez, Ersin Oktay Olkan, Gültekin Uysal, Necdet Türker, Murat Özkan, Ersin Baş ve Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş’tan oluşuyor. Burdur ve ilçe belediye başkan adayları ise Hasan Düden, Selen Kınalı, Yusuf Erdoğdu, Süleyman Kayacan, Ramazan Ezin, Ramazan Canural, Mehmet Altınkaynak, Ümit Alagöz, Yusuf Yıldırım’dır. Elazığ ilçe belediye başkan adayları Ali Uslu, Yücel Doğan ve Turgay Gündoğan olurken, Karaman ilçe belediye başkan adayları ise Yüksel Büyükkarcı, Güranı Bulut, Soydan Evci, Nurullah Necat Güven ve Mehmet İlgün’den oluşuyor. Kars ilçe belediye başkan adayları Halil Kerem Aydın, Erdal Mert, Yener Kaya, Serdar Kılıç, Ali Elma, Orhan Şarkir’dir. Kastamonu ilçe belediye başkan adayları ise Hasan Özlü, Şahin Çolak, Mustafa Canbaz ve Lütfü İpek’tir. Kırşehir ilçe belediye başkan adayları Musa Şahin, Erdal Urcan, Musa Ceylan, Ahmet Hikmet Erdoğan ve Fatih Yıldırım’dır. Kütahya ilçe belediye başkan adayları ise Hikmet Tunç, Gökhan Gürel, Halil İbrahim Topbaş, Sahvet Ertürk ve Yavuz Karaayvaz’dan oluşmaktadır. Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Denizli’den; Ilgaz Belediye Başkan Adayı ise Ayşenur Bulamaççı, Çankırı’dan seçilmiştir.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı ve 7 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti

Sıradaki haber:

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı ve 7 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.