h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP, Buldan Belediyesi’nde İlçe Başkanı Şevik ile yoluna devam etmeme kararı aldı

MHP, Buldan Belediyesi’nde İlçe Başkanı Şevik ile yoluna devam etmeme kararı aldı

MHP, Denizli'nin Buldan ilçesinde mevcut belediye başkanı Şevik'in yerine Sarıbaloğlu'nu aday gösterdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, toplamda 55 belediye başkan adayını daha duyurdu. Buldan'da AK Parti'nin aday çıkarmayacağı belirtilerek Sarıbaloğlu Cumhur İttifakı'nın adayı olarak açıklandı.

Denizli’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik’i bir kez daha aday göstermeme kararı aldı. MHP’nin Buldan adayı olarak Mesut Sarıbaloğlu belirlendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 55 belediye başkanı adayının daha isimlerini açıkladı. Bu açıklama ile birlikte MHP’li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden aday gösterilmeme kararı alındı. AK Parti’nin aday çıkarmayacağı ilçelerden birisi olan Buldan’da ise Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Mesut Sarıbaloğlu görevlendirildi.

MHP’nin Isparta Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Günaydın İlan Edildi

Sıradaki haber:

MHP’nin Isparta Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Günaydın İlan Edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.