h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP, Nilüfer’de seçim öncesi meclisten geçen taşınmaz satışına tepkisini gösterdi

MHP, Nilüfer’de seçim öncesi meclisten geçen taşınmaz satışına tepkisini gösterdi

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Nilüfer Belediyesi'nin seçim öncesi bazı taşınmazları satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Karakoç, hızlı bir şekilde satış yapılmaması gerektiğini belirterek, taşınmazların park veya yeşil alan olarak kullanılması önerisinde bulundu. Ayrıca, seçimlerin yaklaşması nedeniyle plan değişikliklerinin ve satışların yeni yönetim ve meclise bırakılması gerektiğini ifade etti.

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Nilüfer Belediyesi’nin önümüzdeki seçimler öncesinde bazı taşınmazları satışa çıkarmasını eleştirdi.

CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Kemal Edinç’in Ocak ayı toplantısında verdiği önerge, Nilüfer Belediyesi’ne ait bazı taşınmazların ihale ile satılmasının gündeme gelmesine neden oldu. Karakoç, önergeye sert tepki göstererek yazılı bir açıklama yaptı ve “Satmayın, bu acele niye?” şeklinde ifadeler kullandı.

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, belediyenin satışın gerekçelerini sorarken, “Satmayın, bu acele niye? Nilüfer Belediye Başkanlığının elindeki gayrimenkulleri her istediği zaman satması, modern belediyecilik anlayışıyla çelişmektedir. Önerge hakkında komisyona sevk edilip, parti gruplarının incelemesine bile zaman tanınmadan aceleyle meclisten geçmesi ve bilgilerimizi sunduğumuz taşınmazların satış gerekçesi nedir? Bugün satıp yarın yeşil alan, park ve sosyal donatı alanları açmak için kamulaştırma yapılacak mı? Unutulmamalıdır ki 70 gün sonra yerel seçimler yapılacak. Plan değişikliklerinin, satış ve aciliyet arz etmeyen alış ihalelerinin yeni yönetim ve meclis yapısına bırakılması daha uygun bir davranış olacaktır. Yeter, satmayın” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı, yeni atama kararlarını Resmi Gazete’de duyurdu

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanlığı, yeni atama kararlarını Resmi Gazete’de duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.