h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP’nin Buldan Belediye Başkan Adayı Sarıbaloğlu: “Bize inananları utanmış hissettirmeyeceğiz”

MHP’nin Buldan Belediye Başkan Adayı Sarıbaloğlu: “Bize inananları utanmış hissettirmeyeceğiz”

MHP, Cumhur İttifakı'nın Buldan ilçe adayı olarak Mesut Sarıbaloğlu'nu açıkladı. Sarıbaloğlu, bu görevi layık olmak için gece gündüz çalışacaklarını ve güvenenleri mahcup etmeyeceklerini belirtti.

Cumhur İttifakı’nın Buldan ilçesinde ortak aday olarak seçime gireceği açıklandı. MHP tarafından Buldan Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mesut Sarıbaloğlu, “Güvenilen bu görevi başarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından dün açıklanan 55 belediye başkanı adayı listesinde, Mesut Sarıbaloğlu Buldan ilçesinde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak belirlendi.

Sarıbaloğlu, teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Buldan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğim için çok teşekkür ederim. MHP Denizli İl Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz ve İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile tüm teşkilat mensuplarına ve Buldan halkına gösterdikleri destek için teşekkür ederim. Başarılı olmak için gece gündüz çalışacağız ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.”

Doğanşehir ilçesinin yeniden yapılandırılması ve iyileştirilmesi için faaliyetler devam ediyor

Sıradaki haber:

Doğanşehir ilçesinin yeniden yapılandırılması ve iyileştirilmesi için faaliyetler devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.