h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Milletvekili Şan: “Adıyaman’ı Topluca Yükselteceğiz!”

Milletvekili Şan: “Adıyaman’ı Topluca Yükselteceğiz!”

AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Ziya Polat'ın Adıyaman Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, Adıyaman'ı ayağa kaldırmak için birlikte çalışacaklarını söyledi. Şan, adaylık sürecinin demokratik bir şekilde tamamlandığını belirterek, Polat ile birlikte 31 Mart seçimlerine damga vuracaklarını ifade etti. Şan, Ziya Polat'ın heyecanı ve tecrübesiyle birlikte Adıyaman'ı daha güzel bir şekilde yeniden inşa edeceklerini ve projelerini hayata geçirmek için mücadele edeceklerini söyledi. Adayın seçilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Şan, eski Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a teşekkür ederek, birlikte daha güzel bir Adıyaman oluşturma hedefine odaklandıklarını vurguladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Ziya Polat’ın açıklanmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Adıyaman’ı hep birlikte yükselteceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebrik edilen aday Ziya Polat ile birlikte 31 Mart seçimlerinde etkili olacaklarını belirten Şan, adaylık sürecinin demokratik bir şekilde gerçekleştiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziya Polat’ın adını açıklamasıyla tamamlandığını söyledi.

Milletvekili İshak Şan, “Partimizin tüm üyeleriyle birlikte Ziya Polat etrafında birleşerek 31 Mart seçimlerini büyük bir başarıyla hedefliyoruz. Ziya Polat’ın heyecanı ve tecrübesiyle birlikte Adıyaman’ı asrın felaketinden daha güzel bir şekilde ayağa kaldıracağımıza hiç şüphem yok. Halkın desteğiyle kendisini belediye başkanı seçtikten sonra hemen Adıyaman’la ilgili projelerini hayata geçirmek için mücadele edeceğiz ve Adıyaman’ı hak ettiği konuma getireceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugüne kadar Adıyaman için çalışan Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a teşekkür ediyorum. Artık hepimizin ortak amacı daha güzel bir Adıyaman yaratmaktır. AK Parti olarak il, ilçe, kadın ve gençlerimizle birlikte Ziya Polat’ın seçilmesi ve Adıyaman’a hizmet etmesi için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Cevdet Yılmaz: “Türkiye, geniş diplomatik ağı ve siyasi kararlılığıyla, sorun çözücü, sistem iyileştirici ve dönüştürücü bir aktördür”

Sıradaki haber:

Cevdet Yılmaz: “Türkiye, geniş diplomatik ağı ve siyasi kararlılığıyla, sorun çözücü, sistem iyileştirici ve dönüştürücü bir aktördür”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.