h Dolar 34,0760 % 0.16
h Euro 38,0954 % 0.16
h Sterlin 45,3199 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,81 %0,21
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Milliyetçi Hareket Partisi, 55 belediye başkan adayını daha duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi, 55 belediye başkan adayını daha duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. Bu kapsamda Antalya Finike belediye başkan adayı Cenk Şimşek, İzmir Dikili belediye başkan adayı Sema Akıncı oldu. MHP'nin diğer ilçe belediye başkan adayları arasında ise Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ardahan, Edirne, Kırıkkale, Kilis, Nevşehir, Rize, ve Tokat yer alıyor. MHP'nin belediye başkan adayları arasında Mustafa Altın, Mehmet Bahaddin Ulaş, Cenk Şimşek, Sema Akıncı, Navruz Gündoğdu, Hasan Özen, Mustafa Kenan Sarıtaş, İsmail Hakkı Çiftçi, Bekir Özer ve Ali Özgan gibi isimler bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçe için belediye başkan adaylarını açıkladı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik adaylarını açıklamaya devam eden MHP, 2’si büyükşehir ilçe ve 53’ü ilçe olmak üzere toplamda 55 belediye başkan adayını ilan etti. Antalya Finike’de Cenk Şimşek, İzmir Dikili’de ise Sema Akıncı MHP’nin adayları olarak belirlendi.

Adayların açıklanmasıyla birlikte MHP’nin Adıyaman ilçelerine yönelik belediye başkan adayları da belli oldu. Besni’de Mustafa Altın, Çelikhan’da Mehmet Bahaddin Ulaş, Gerger’de Yasin Sarıtemur, Samsat’ta Ramazan Berk, Sincik’te Abdullah Güner ve Tut’ta İbrahim Halil Kılavuz MHP’nin Adıyaman ilçelerine aday gösterdiği isimler oldu.

MHP’nin Ağrı ilçelerine yönelik adaylar da açıklandı. Diyadin’de Mehmet Nuri Kaya, Doğubeyazıt’ta Ferdi Ertaş, Hamur’da Cemal Yakut ve Tutak’ta Suat Engin MHP’nin adayları olarak belirlendi.

Amasya ilçelerine yönelik MHP adayları da ilan edildi. Göynücek’te Kadir Fatih Erdoğan, Gümüşhacıköy’de Ömer Faruk Dertlioğlu, Hamamözü’nde Fatih Bayraktar, Merzifon’da Bünyamin Arslan, Suluova’da Rıfat Uzun ve Taşova’da Sinan Yılmaz MHP’nin adayları oldu.

Ardahan ilçeleri için MHP belediye başkan adayları da belirlendi. Damal’da Doğukan Turgut, Çıldır’da Navruz Gündoğdu, Göle’de Oktay Arslan ve Posof’ta Nihat Saydan MHP’nin adayları olarak ilan edildi.

Edirne ilçelerine yönelik MHP belediye başkan adayları da açıklandı. Enez’de Ahmet Demirci, Havsa’da Hasan Özen, İpsala’da Aybike Şimşek ve Keşan’da Serdar Duman MHP’nin adayları oldu.

Kırıkkale ilçelerine yönelik MHP adayları da belli oldu. Bahşılı’da Halil İbrahim Bişgin, Delice’de Aytekin Araç, Çelebi’de Nafi Yakut, Keskin’de Mustafa Alp Silsüpüroğlu, Sulakyurt’ta İsmail Bildik ve Yahşihan’da Osman Türkyılmaz MHP’nin adayları olarak belirlendi.

Kilis ilçelerine yönelik MHP belediye başkan adayları da açıklandı. Elbeyli’de Adil Özkan, Musabeyli’de Mehmet Ölmez ve Polateli’de Duran Kurşunoğlu MHP’nin adayları oldu.

Nevşehir ilçelerine yönelik MHP belediye başkan adayları da ilan edildi. Acıgöl’de Mehmet Eroğlu, Avanos’ta Mustafa Kenan Sarıtaş, Derinkuyu’da Yusuf Gemici, Gülşehir’de Erkan Çiftçi, Kozaklı’da Celalettin Güven, Ürgüp’te Mustafa Öz MHP’nin adayları olarak belirlendi.

Rize ilçelerine yönelik MHP belediye başkan adayları da açıklandı. Çayeli’de İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere’de Hakan Karagöz ve İyidere’de Osman Mete MHP’nin adayları oldu.

Tokat ilçelerine yönelik MHP belediye başkan adayları da belirlendi. Almus’ta Bekir Özer, Artova’da Nazif Çuhacı, Başçiftlik’te Gürsel Bayram, Erbaa’da Ertuğrul Karagöl, Niksar’da Azmi Yıldırım, Pazar’da Şerafettin Pervanlar, Reşadiye’de Ergül Ünal, Sulusaray’da Davut Kılıç, Turhal’da Orhan Yaylı, Yeşilyurt’ta Muhsin Yılmaz ve Zile’de Ali Özgan MHP’nin adayları olarak belirlendi.

Almanya, yeni yasa ile çifte vatandaşlık imkanını sunuyor

Sıradaki haber:

Almanya, yeni yasa ile çifte vatandaşlık imkanını sunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.