h Dolar 34,0760 % 0.16
h Euro 38,0954 % 0.16
h Sterlin 45,3199 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,81 %0,21
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Niğde’de halkın coşkusuyla karşılanan Başkan Özdemir

Niğde’de halkın coşkusuyla karşılanan Başkan Özdemir

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti'nin adayı olarak tekrar seçilmek için coşkulu bir karşılama ile kente döndü. Öztürk, ilk 5 yıllık görev sürecinde verdiği projeleri hayata geçirdiğini ve ikinci dönemde de Niğde için yeni projeler yapacaklarını söyledi. Niğde'nin bir marka şehir haline gelmesi için çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti’nin Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan mevcut Başkan Emrah Özdemir, kentte büyük bir coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Emrah Özdemir, AK Parti Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özdemir ve parti yönetimi ile birlikte kente geldi. Partililer tarafından şehir girişinde karşılanan Özdemir, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde bir konuşma yaptı.

Özdemir, parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap ederek, ilk 5 yıllık görev süresi içerisinde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci 5 yılda da Niğde için birçok proje gerçekleştireceklerini vurguladı. Özdemir, “Bugün Allah’a şükürler olsun, hep birlikte bir beş yıl daha demek için buradayız. Alnımızın akıyla geldik ve verebileceğimiz hiçbir hesap yok. Bahanelere sığınmadan dolu dolu bir 5 yıl geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız; bize güvendi ve takdir etti, bir kez daha AK Parti’nin adayı olarak Niğde Belediye Başkanlığı’na bizi gösterdi. 5 yılda çok iş yaptık ve daha da çok iş var. Niğde’mizi bir marka şehir haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Niğde’de coşkuyla karşılandı

Sıradaki haber:

AK Parti Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Niğde’de coşkuyla karşılandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.