h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Sanatçı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı oldu

Sanatçı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı oldu

Yeniden Refah Partisi, Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor. Parti, 1 büyükşehir, 2 il ve 53 ilçe olmak üzere toplamda 56 yeni belediye başkan adayını duyurdu. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla yapılan programda, sanatçı Davut Güloğlu'nun Düzce Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı. Adaylar arasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Melih Tatlıcı ve Osmaniye İl Belediye Başkan adayı Adem Demir de yer aldı. Toplamda 309 adayın açıklandığı program, vatandaşlar tarafından merakla beklenen ittifak kararının 73 gün kala gerçekleştiği bir zamanda yapıldı.

Yeniden Refah Partisi, Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri’ne 73 gün kala belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Yapılan aday tanıtım programında, parti tarafından biri büyükşehir, ikisi il ve 53’ü ilçe olmak üzere toplam 56 belediye başkan adayı duyuruldu. Davut Güloğlu ise Yeniden Refah Partisi’nin Düzce Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Yeniden Refah Partisi, Genel Merkez’de Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilen ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan aday tanıtım programıyla toplamda 309 adayı kamuoyuyla paylaşmış oldu. Açıklanan adaylar arasında, Mehmet Melih Tatlıcı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Adem Demir ise Osmaniye il belediye başkan adayı olarak belirlendi.

Diğer açıklanan adaylar arasında şunlar yer aldı:
– Adıyaman Kahta İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Toprak
– Antalya Demre İlçe Belediye Başkan adayı Yasin Karahanlı
– Ardahan Göle İlçe Belediye Başkan adayı Akın İsmailoğlu
– Artvin Murgul İlçe Belediye Başkan adayı Recep Aydın
– Yusufeli İlçe Belediye Başkan adayı İsmail Pehlivan
– Bartın Ulus İlçe Belediye Başkan adayı Yılmaz Öz
– Kumluca Belde Belediye Başkan adayı C. Ahmet Adıyaman

Çorum’da ise İskilip İlçe Belediye Başkan adayı İpek Aslan, Laçin İlçe Belediye Başkan adayı Ali Galetepe ve Sungurlu İlçe Belediye Başkan adayı Osman Vargeloğlu olarak belirlendi.

Gaziantep Araban İlçe Belediye Başkan adayı Hasan Doğru olarak açıklanırken, İstanbul’da Bakırköy İlçe Belediye Başkan adayı Salih Doğan, Başakşehir İlçe Belediye Başkan adayı Kadir Karaca ve Kartal İlçe Belediye Başkan adayı Nevzat Çavluk oldu.

Foça İlçe Belediye Başkan adayı Nazif Tuna Han, Buca İlçe Belediye Başkan adayı Ümit Toker, Çiğli İlçe Belediye Başkan adayı Salim Ay, Gaziemir İlçe Belediye Başkan adayı Murat Biçer, Karşıyaka İlçe Belediye Başkan adayı Süleyman Arabelen, Narlıdere İlçe Belediye Başkan adayı Ramazan Duran, Aliağa İlçe Belediye Başkan adayı Hür Erdem Ünal, Menemen İlçe Belediye Başkan adayı Özbek Taşdemir, Urla İlçe Belediye Başkan adayı Samet Koçlu, Karabağlar İlçe Belediye Başkan adayı Evren Şahin ve Kiraz İlçe Belediye Başkan adayı Yusuf Şimşek, İzmir’deki diğer adaylar arasında yer aldı.

Kayseri Hacılar İlçe Belediye Başkan adayı Bünyamin Geçgil, İncesu İlçe Belediye Başkan adayı Zekeriya Karayol olarak duyurulurken, Kocaeli’nde Gebze İlçe Belediye Başkan adayı Kamil Ergün, Kartepe İlçe Belediye Başkan adayı Berat Kansu ve Karamürsel İlçe Belediye Başkan adayı Ali Osman Aydın olarak belirlendi.

Karatay İlçe Belediye Başkan adayı İsa Gökhan Duysak, Manisa Turgutlu İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Serhat Orhan oldu. Mardin’in Dargeçit İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Gümüşay, Niğde’nin Altunhisar İlçe Belediye Başkan adayı Fatih Taş ve Yıldıztepe Belde Belediye Başkan adayı Yıldırım Arlı olarak belirlendi.

Ordu Çamaş İlçe Belediye Başkan adayı Muhammet Küçüköksüz, Osmaniye Düziçi İlçe Belediye Başkan adayı Abdullah Yıldırım, Sakarya Karasu İlçe Belediye Başkan adayı Av. Recep Özdemir, Ferizli İlçe Belediye Başkan adayı Sercan Eğin ve Arifiye İlçe Belediye Başkan adayı Şükrü Gözyıman olarak açıklandı.

Sinop’ta Ayancık İlçe Belediye Başkan adayı Ergün Kaya, Durağan İlçe Belediye Başkan adayı Adem Gündüz ve Türkeli İlçe Belediye Başkan adayı Haşim Atalay olarak belirlenirken, Zonguldak’ta Kilimli İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Aşkar ve Kozlu İlçe Belediye Başkan adayı Bilal Korkmaz oldu. Karaman Belde Belediye Başkan adayı Olcay Üstün, Muslu Belde Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş ve Çatalağzı Belde Belediye Başkan adayı Şenol Toptan olarak açıklandı.

Yozgat Kadışehri İlçe Belediye Başkan adayı Davut Karadavut, Yalova’da Armutlu İlçe Belediye Başkan adayı Beytullah Şengöz, Çiftlikköy İlçe Belediye Başkan adayı Erkan Pelitoğlu ve Kaytazdere Belde Belediye Başkan adayı Ömer Ziya Geçit olarak belirlendi. Tavşanlı Belde Belediye Başkan adayı ise Hüseyin Açıkel oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi’ni ve Beyoğlu esnafını ziyaret etti

Sıradaki haber:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi’ni ve Beyoğlu esnafını ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.