h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Selim Alan, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak büyük bir coşkuyla karşılandı.

Selim Alan, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak büyük bir coşkuyla karşılandı.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ömer Selim Alan, geri dönüşünde coşkuyla karşılandı. Alan, belediye binası önünde yapılan kalabalık bir etkinlikte konuşma yaptı. İkinci döneminde daha fazla hizmet ve eser üreteceklerini belirten Alan, geçmişte kırgınlık yaşattığı kişilerden özür diledi. Zonguldak'ın enerji başkenti olma hedeflerinden bahseden alan, konuşmasını "Rabia" ve "Bozkurt" işaretleri yaparak tamamladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterildiği haberinin ardından büyük bir coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlerde Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Alan, belediye binası önünde düzenlenen etkinlikte partililer ve vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
Meşaleler eşliğinde eşi Ceyda Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ve partililerin katılımıyla gerçekleşen karşılama töreninde Selim Alan, kalabalığa hitap etti.
Alan, 2019 yılında başladığı görevinde hizmet ve eser odaklı bir politika izlediğini ve ikinci dönemle birlikte ustalık döneminin başlayacağını belirtti. Kendisine kırgınlık yaşayanlardan helallik talep eden Alan, “Daha Yeni Başlıyoruz” sloganıyla belediye başkanlığı süresince gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen Zonguldak halkını hiç unutmadıklarını vurgulayan Alan, yeni dönemde daha fazla hizmet üretmeye odaklandıklarını ifade etti.
Alan’ın konuşmasının ardından “Rabia” ve “Bozkurt” işaretleri yaparak tamamladığı etkinlik, coşkuyla sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım etkinliğine canlı bağlantı yaparak katıldı

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım etkinliğine canlı bağlantı yaparak katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.