h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Siyasette Çal modeli, takdir edilmeye devam ediyor.

Siyasette Çal modeli, takdir edilmeye devam ediyor.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çal modelinin başarılı bir örnek olduğunu söyledi. İlçe başkanları ve belediye başkanıyla bir araya gelen Güngör ve Yılmaz, Cumhur İttifakı adaylarına başarılar diledi. İl başkanları, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'ın her kesimden oy aldığını vurgulayarak, Çal modelinin güven verdiğini ifade etti. MHP İl Başkanı Yılmaz, Honaz'da da başarı için çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çal modelinin siyasette örnek bir durum olduğunu söyledi. İki parti başkanı, MHP’nin Çal ilçe başkanı Ali Çiftçi, AK Parti’nin Çal ilçe başkanı Alper Çağatay Halatçı, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve MHP’nin Cumhur İttifakı adayı Ali Semerci ile birlikte bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti ve MHP’nin ilçe başkanları, Çal’da uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ve 31 Mart yerel seçimlerini kazanacaklarını belirterek halkın da bu doğrultuda destek vereceğini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Güngör, adaylara seçim sürecinde başarılar diledi ve Çal modelinin herkes için örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi. Güngör, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın her siyasi görüşten insanların güvenini kazanmasının önemine vurgu yaptı ve Honazlı vatandaşların MHP adayı Ali Semerci’ye destek vereceğine inandığını ifade etti.

MHP İl Başkanı Yılmaz ise Cumhur İttifakı’nın 6 yıl önce kurulduğunu hatırlatarak, Çal İlçe Başkanı Fethi Akcan’ın 10 yıl önce milliyetçi ittifakla seçim kazandığını ve 2019’da tekrar seçim zaferi elde ettiğini belirtti. Yılmaz, Çal modelinin siyasette övgü aldığını söyleyerek Honaz’da da başarı için çalışacaklarını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “DEM’cilerin TBMM’de bulunması siyaset garabeti, demokrasi ayıbıdır. Hiçbir terörist veya yandaşı dağda, bayırda, ovada, belediyede, şehirde ve de TBMM’de barınmamalı, tutulmamalıdır.”

Sıradaki haber:

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “DEM’cilerin TBMM’de bulunması siyaset garabeti, demokrasi ayıbıdır. Hiçbir terörist veya yandaşı dağda, bayırda, ovada, belediyede, şehirde ve de TBMM’de barınmamalı, tutulmamalıdır.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.