h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • TBMM’de bildiri ve bez parçası tartışması

TBMM’de bildiri ve bez parçası tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti ve CHP arasında bildiri ve bez parçası tartışması yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, TBMM'nin iradesiyle bir metin olduğunu söyleyerek, buna kağıt parçası denemeyeceğini belirtti. Usta, CHP'ye Türk bayrağına da bez parçası diyeceklerini iddia etti. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise Türk bayrağına bez parçası denilemeyeceğini söyleyerek, Usta'nın özür dilemesini istedi.

TBMM’de bildiri ve bez parçası tartışması yaşandı. TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta’nın, Türk bayrağına “‘kağıt parçası” denebileceğini söylemesi tartışmalara neden oldu. Usta, “TBMM iradesi ile ortaya çıkan bir metin var, buna kağıt parçası diyemeyiz” ifadesini kullandı ve CHP grubuna Türk bayrağına da “bez parçası” diyeceklerini iddia etti. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise Türk bayrağına “bez parçası” denilemeyeceğini belirterek, Usta’nın özür dilemesini istedi.

AK Parti, Karabük’te adayını belirledi: Özkan Çetinkaya

Sıradaki haber:

AK Parti, Karabük’te adayını belirledi: Özkan Çetinkaya

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.