h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Teröre Karşı Yürüyüş Taşova’da Gerçekleştirildi

Teröre Karşı Yürüyüş Taşova’da Gerçekleştirildi

Amasya'nın Taşova ilçesinde, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan için "teröre lanet mitingi" düzenlendi. Mitingde siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar teröre tepki gösterdi, dualar edildi ve vatanseverlik gösterileri yapıldı. Taşova Gençlik Platformu adına konuşma yapan Mehmet Şenel, şehitlere rahmet dileyerek, teröristlere ve destekçilerine karşı birlik içinde olduklarını vurguladı. PKK ve yandaşlarını lanetleyen Şenel, şehitlerin ruhlarının şad olmasını diledi.

Amasya’nın Taşova ilçesinde gerçekleştirilen “teröre lanet mitingi” haberini sizin için Türkçe özgünleştirdim:

“Amasya’nın Taşova ilçesinde, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın toprağa verilmesinin ardından “teröre lanet mitingi” düzenlendi. Taşovalılar, teröre tepkilerini göstermek için bir araya geldi.

Taşova Gençlik Platformu tarafından organize edilen mitingde, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar teröre lanet okudu. Şehit olan Mehmetçikler için dualar edildi ve çocuklar bayraklarını ellerinde tutarak vatan sevgilerini sergiledi.

Mitingde konuşma yapan Taşova Gençlik Platformu adına Mehmet Şenel, “Ülkemizin bütünlüğünü korumak ve birlik beraberliğimizi sağlamak adına şanlı ordumuz operasyonlarını sürdürmektedir. Aziz şehitlerimiz, canlarını feda ederek bunu başarmışlardır. Onlara Allah’tan rahmet, Türk milletine ve ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Şenel, teröristlere ve destekçilerine seslenerek, “Siz bizi bölemeyeceksiniz. Siz bizi bu vatan sevdasından vazgeçiremeyeceksiniz. Biz bu vatan için bir kez öldüysek, yerine bin kez doğmayı bileceğiz. Bu gün, bu hainlere dimdik ayakta olduğumuzu gösterme günüdür. Bölücü terör örgütü PKK ve yandaşlarını lanetliyor, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” şeklinde konuştu.”

Kütahya’da halk, terör örgütü PKK, İsrail ve ABD’yi protesto etti

Sıradaki haber:

Kütahya’da halk, terör örgütü PKK, İsrail ve ABD’yi protesto etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.