h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Dün hayal ettiğimiz şeyleri bugün gerçekleştirdik” “

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Dün hayal ettiğimiz şeyleri bugün gerçekleştirdik” “

AK Parti Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 31 Mart seçimleri öncesi mahalle toplantılarına devam ediyor. İbn-i Kemal Mahalle Konağı'nda gerçekleşen buluşmada Eroğlu, birlik ve beraberlik içinde Tokat'a hizmet edeceklerini vurguladı. Eroğlu, Türkiye'nin son 22 yılda büyük ilerlemeler kaydettiğini ve milli eserlerle güçlendiğini söyledi. Ayrıca Eroğlu, Tokat'a olan sevgisini ve 10 yıllık hizmet sürecini anlattı. Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Eroğlu, yeni dönemde mahalle bazlı projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

AK Parti’nin Tokat Belediye Başkan adayı ve mevcut belediye başkanı Eyüp Eroğlu, 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken mahalle toplantılarına ve vatandaşlarla görüşmelere devam ediyor. İbn-i Kemal Mahalle Konağı’nda Mahmutpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Eroğlu, birlik ve beraberlik içinde Tokat’a hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Eroğlu, konuşmasında Türkiye’nin son 22 yılda büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti. Ülkenin milli ve yerli projelerle güçlendiğini ve büyüdüğünü ifade eden Eroğlu, Türkiye’nin ayakta durmasını istemeyenlerin engellemelerine rağmen bu zorlukları aştıklarını dile getirdi. Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve milletin duasıyla bu engelleri aştıklarını söyledi.

Eroğlu, konuşmasında ayrıca Tokat’ta yaptığı çalışmalardan bahsetti. 10 yıllık hizmet sürecinde Tokat’a olan sevgilerini ve desteğini dile getiren Eroğlu, Tokat halkına verilen sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadığını ifade etti. Eroğlu, 31 Mart yerel seçimlerine kadar Tokat’ı kapı kapı dolaşarak büyümeye devam edeceklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdikleri sözü yerine getirerek Tokat’ta büyük bir destan yazacaklarını söyledi.

Eroğlu’nun konuşmasının ardından Mahmutpaşa Mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Eroğlu, yeni dönemde mahalle bazlı projelere devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’un hırsı boyunu aşanlar tarafından istismar edilmesi kabul edilemez” dedi

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’un hırsı boyunu aşanlar tarafından istismar edilmesi kabul edilemez” dedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.